Exclusieve houten garages op maat! Bekijk de mogelijkheden
Maatwerk van de bovenste plank! Laat u verrassen
Nostalgisch bouwen, zoals u het wenst! Ons aanbod kapschuren
Veilig en stijlvol uw auto parkeren! Garages met plat dak

Tuinschuur

Houten tuinschuur assortiment

Ons assortiment bevat vele maten en modellen tuinschuren. Een houten tuinschuur is natuurlijk ideaal voor in de tuin. U kunt een houten tuinschuur gebruiken als plek om even tot rust te komen, of gewoon als een berging in de tuin. Wij kunnen bijna elke tuinschuur leveren en ook nog tegen een goede prijs. Staat uw ideale tuinschuur niet online? Bel dan gerust want grote kans dat wij uw houten tuinschuur toch kunnen leveren. Ook leveren wij houten tuinschuren met maatwerk indien nodig. Zodoende is uw ideale tuinschuur altijd te maken! Bel met onze adviseurs om samen uw droom tuinschuur te vinden.

Houten tuinschuren prijzen

De prijzen van onze houten tuinschuren zijn altijd concurrerend. De kans is zelf groot dat u uw tuinschuur nergens goedkoper zult kunnen vinden. Veel van onze tuinschuren zijn te koop met een eerste aankoop korting. Informeer dus van te voren hoeveel korting u op een tuinschuur kunt krijgen. U kunt het formulier online invullen of u belt met onze tuinschuur adviseurs.

Tuinschuur bezorgen of ophalenTuinschuur

U kiest zelf of u uw houten tuinschuur wilt komen ophalen of dat wij hem franco thuis komen bezorgen. Ook de montage van uw houten tuinschuur kunt u zelf doen. U hoeft beslist geen timmerman te zijn om onze tuinschuren te monteren! Indien u wilt kunnen wij ook de montage van de tuinschuur verzorgen. Neem dan eerst contact op met onze tuinschuur adviseurs en samen komen we tot een geschikte oplossing. Bekijk daarom onze tuinschuren online en informeer naar de mogelijkheden!

 

Grote tuinschuur online bekijken >>>


Kleine tuinschuren bekijken?

Op de garage-site.nl staan vooral grote tuinschuren. Bent u op zoek naar een kleine tuinschuur en kunt u hem hier niet vinden? Bekijk dan eens de blokhuttensite.nl, een partnersite van ons. Hier staan ook veel kleine tuiKleine tuinschurennschuurtjes op die u ook als berging kunt gebruiken. Op zoek naar een specifiek type? Als u uw tuinschuur niet kunt vinden bel dan even, grote kans dat wij uw ideale houten tuinschuur toch kunnen leveren!

 

Kleine tuinschuren op de Blokhuttensite.nl >>>Offerte aanvraag

 • Zoek de garage
  van uw voorkeur
 • klik op de button
  offerte aanvragen
 • De beste offerte

Enkele voordelen van garage-site

 • Complete
  garage
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van de
  beste offerte