Exclusieve houten garages op maat! Bekijk de mogelijkheden
Maatwerk van de bovenste plank! Laat u verrassen
Nostalgisch bouwen, zoals u het wenst! Ons aanbod kapschuren
Veilig en stijlvol uw auto parkeren! Garages met plat dak

Schuur bouwen, schuren bouwpakketten

Schuren

Wilt u zelf uw houten schuur bouwen? Kiest u voor een houten schuur met natuurlijke materialen en een ontwerp naar wens? Wilt u uw beschikbare ruimte optimaal benutten? Dan vindt u de oplossing op onze site.Vele houten schuren leverbaar. Onze producten zijn van hoge kwaliteit dus u zult er lang plezier aan beleven. Ook maatwerk is mogelijk. Informeer daarom bij onze adviseurs wat er mogelijk is met onze houten schuren.

Houten schuur modellenoverzicht, schuren online bekijken!

Op deze overzichtelijke website staan tal van kant en klare modellen gepresenteerd.Onze houten schuren zijn vaak op voorraad dus wij kunnen uw product snel leveren. Uw houten schuur staat er niet bij? Grote kans dat wij uw ideale product wel kunnen leveren. Bel daarom even met onze specialisten en samen komen we tot de ideale oplossing. Wij hebben al jaren lange ervaring met houten producten en daarom weten wij hoe belangrijk maatwerk kan zijn. Het is dus altijd mogelijk om uw droom te realiseren.

Maatwerk schuren met of zonder zolder

Handige bouwpakketten die u naar wens kunt laten aanpassen. Een houten schuur bouwen met of zonder zolder, met kanteldeur of openslaande deuren, met dakpannen, shingles, mastiek of dakpanplaten en met deurbeslag en raamindeling naar keuze. Het is maar wat u wilt. Met onze producten is vrijwel alles mogelijk dus informeer naar de mogelijkheden. U kunt uw houten schuur vaak zelf monteren, daar hoeft u geen timmerman voor te zijn. Indien u wilt verzorgen wij ook montage van houten schuren.  Houten schuur

Schuren prijzen en schuren modellen

De prijzen van onze schuren zijn altijd concurrerend. De kans is groot dat u uw houten schuur nergens goedkoper zult kunnen vinden. Wij leveren onze producten  met een eerste aankoop korting. Informeer dus altijd naar de korting die u kunt krijgen. Bekijk de modellen en prijzen op deze website en bestel meteen uw schuur!


Op zoek naar een heel klein schuurtje?

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een klein schuurtje en dat u alles op deze site te groot vindt. Op onze andere site, de blokhuttensite, staat nog een overzicht met hele kleine schuurtjes voor in de tuin. Uw schuur moet dus vrijwel altijd leverbaar zijn! Bekijk anders het overzicht op onze site:


Al onze houten schuren en garages online bekijken, >>> klik hier <<<

Offerte aanvraag

 • Zoek de garage
  van uw voorkeur
 • klik op de button
  offerte aanvragen
 • De beste offerte

Enkele voordelen van garage-site

 • Complete
  garage
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van de
  beste offerte